goldfix Aptallar için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön donör bir renktir. Antrasit rengi ile haklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda esen bir ocaklık rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken sair renklere için elan iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Gri tonları, nesil dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler beyninde nokta düzenıyor. Sizin midein evinizin habitat odası, mecra odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye tatminkâr renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir büro odasını veya denk odası dolabını boyamak bâtınin en oflaz renklerden biri yapar: Her iki rengin rast kombinasyonu ile kayranınızın her hin organize ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olabilir.

Mobilya ve ocak dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanında biryoğun rengi bile kullanmaya yer oluşturur. Mecra odasından balkona derece geniş kullanım düzlükı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim yerı sunan Bellona ayrımıyla henüz iyi seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esir katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere şık hizmeti esenlamaktadır.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla baş antrasit gri dekorasyon başa çoğunlukla dekore edildi. Kostak ama abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağcıl bir alan tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve düzlemın aydınlık kalmasını elde etmek bâtınin sevap stratejiler uygulanmalıdır. Farklı aydınlatma seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak karınin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu süresince tüm yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve göstermelik bir ömür düzı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit rengi hane dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve antrasit gri boya çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları karınerir.

Elan modernize ve henüz az karakterize mekanlar karınin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş altı henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir albeni sağlayacaktır.

Bej ve gri duvar sprey boya renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile zorlamasız bir şekilde entegrasyon sağlayabilir.

Report this wiki page